Fodbold nyheder

Ville Bendtner have været en succes i Kina?

Af Mie Andersen

Nicklas Bendtner siger ikke ja til hvilken som helst klub, men hvorfor vil Kina have ham?

Article image
Ritzau-Scanpix

Der bliver ofte snakket om hvorvidt den 32-årige Nicklas Bendtner er færdig med fodbold. I hans og kærestens dokumentarserie ”Bendtner og Philine” på dplay, bliver der bekræftet, at Bendtner skulle have været i Kina og spille fodbold på nuværende tidspunkt. Ligesom hos mange andre spolerede virussen Corona det hele og klubskiftet blev ikke aktuelt, så han er derfor stadig klubløs.

Bendtner gjorde tilbage i 2004 sig bemærkelsesværdig i den engelske klub Arsenal og var et stort talent. Desværre for ham var han ikke en del af den tidligere manager Arséne Wengers planer og blev lejet ud til flere klubber i England og en enkelt klub i Italien. Man kan sige meget om Bendtner og den måde han har skabt sine skandaler i det private, men angriberen har været en målfarlig angriber for det danske landshold.

Han debuterede for A-landsholdet i 2006 mod Polen, hvor Danmark vandt 2-0 og Bendtner scorede det første mål. Han har indtil 2016 været en trofast mand på holdet. Efter to års pause fra landsholdet spillede han sig tilbage i kampen om udtagelse og fik deltagelse i kvalifikationskampene til VM i 2018.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik