B. Hübner (9), M. Dabour (16), S. Zuber (61)
Malthe Noes

Skov blomstrede i remis

Den tidligere FCK’er var ikke til at overse i dagens opgør.
Danske Robert Skov fik igen lov at starte i offensiven for Bundesligaens nummer seks, Hoffenheim, som hentede et enkelt point i udekampen mod Düsseldorf. Hjemmeholdet kæmper i øjeblikket for at komme over nedrykningsstregen, hvor de har tre point op til Mainz.

Et kvarter inde i anden halvleg skulle Skov vise sine kvaliteter frem. En erobring på midten resulterede i en dybdebold op langs venstresiden, hvor danskeren havde bevæget sig ud. Med lidt betænkningstid fik Skov kigget op og spillet bolden hårdt, fladt ind på kanten af feltet, hvor Steven Zuber med en afbalanceret inderside fik langt bolden over i det lange hjørne. Et fantastisk overblik af danskeren, som også i første halvleg havde tredjesidste fod på Hoffenheims mål.

Med 15 minutter igen af kampen begik Hoffenheim dog et klodset straffespark, som stensikre Rouwen Hennings sparkede i modsatte side af målmanden og derfor udlignede til kampens endelige slutresultat 2-2.

Dermed indtager Hoffenheim og Robert Skov ligaens sjetteplads, som med nød og næppe sikrer europæisk fodbold. Wolfsburg ligger dog kun ét point bagefter.