Fodbold nyheder

Den unge og talentfulde Chelsea-trup

Af Troels Drasbech

Chelsea får en af de mest interessante PL-trupper i næste sæson.

Article image
Ritzau-Scanpix

I går aftes blev det til alle fodboldfans store overraskelse meddelt, at Timo Werner og Chelsea angiveligt skulle være blevet enige om en kontrakt, der sender Werner til London-klubben, efter nuværende sæson afsluttes. Vi har her på Indkast taget et ekstra kig på Chelseas trup, der efterhånden er spækket med store talenter - nogle af spillerne er ikke blevet bekræftet i klubben, men er enten millimeter fra et skifte eller rygtet dertil af flere medier.

De markerede spillere er de foventede startere i formationen 4-3-3 - leveret af analyse- og statistikfirmaet, Squawka.


Målmænd

Onana (rygtet) og Kepa.


Forsvarsspillere

Chilwell (rygtet), Alonso, Andreas Christensen, Tomori, Rüdiger, Zouma, Azpilicueta og Reece James.


Midtbanespillere

Mason Mount, Kovacic, Billy Gilmour, Kante, Jorginho, Loftus-Cheek og Ross Barkley.


Angribere

Hudson-Odoi, Tammy Abraham, Timo Werner (bekræftet af troværdige medier), Giroud, Ziyech og Pulisic.


Et yderst spændende og ungt Chelsea-mandskab vi kan få at se i næste sæson - truppen vil i den grad give de andre top 6-klubber kamp til stregen om PL-mesterskabet, hvor holdets på papiret største svaghed ligger i den manglende erfaring og rutine ved majoriteten af spillerne.

Frank Lampard vil med ovennævnte trup have muligheden for at benytte et utal af forskellige formationer baseret på modstanderens tilgang til kampen, da størstedelen af de offensive spillere kan afdække adskillige positioner.

Lampard har fået stor opbakning fra ledelsen, og de første tiltag fra den tidligere Chelsea-kaptajn har lagt i kakkelovnen til et ungt hold med utrolig meget fart, teknik og sult efter at vinde trofæer. Det bliver enormt spændende at følge Chelsea i den næste sæson.

Mere om Chelsea

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik