Fodbold nyheder

Lovren er klar til at vise sit værd

Af Daniel Fisker

Liverpool-forsvareren er klar til at gribe chancen for at vise sit værd, hvis chancen byder sig.

Article image
Ritzau-Scanpix

Dejan Lovren har spillet 184 kampe for Liverpool, siden han i 2014 skiftede fra Southampton til ”The Reds”. Den 30-årige midterstopper tager dog snart hul på det sidste år af sin kontrakt med Liverpool, hvorfor der svirrer rygter om, at han skal sælges denne sommer.

Det taler også for en afsked med Liverpool, at Lovren ikke er højest placeret i Jürgen Klopps fødekæde. Den kroatiske VM-sølvvinder er dog klar til at gribe chancen i den klub, som han snart har tilbragt seks år i.

- Jeg er altid klar, udtaler Dejan Lovren ifølge Goal.com.

- Hvis nogen bliver skadet og bliver skiftet ud, så er jeg klar til at træde til og vise mine kvaliteter. Det synes jeg, at jeg beviste i sidste sæson, når Joe Gomez eller Joel Matip var skadet, og jeg kom ind for at spille.

- Mit mål er at spille og vinde så mange trofæer som muligt. I øjeblikket er vores fokus på at vinde de næste to kampe og blive mestre. Derefter ser vi på, hvad der sker.

Lovren har ikke ligefrem fået fast spilletid, siden Virgil van Dijk kom til Liverpool. Det ændrer dog ikke på, at den kroatiske landsholdsforsvarer er indstillet på at arbejde hårdere end nogensinde før.

- Det har været en prøvelse for mig. Men i tider som disse mener jeg, at man bør holde endnu mere sammen med holdet. Man skal vise sine kvaliteter, selvom man ikke er på banen eller i startopstillingen.

- Den næste dag skal man give alt på træningsbanen – af respekt for holdkammeraterne.

- Selvfølgelig er det ikke mit gladeste øjeblik, når jeg ser mig selv på bænken, men det er managerens beslutning. Det respekterer jeg. Jeg er den fyr, som altid giver sig selv 200 % bag lukkede døre.

Dejan Lovren nåede at spille ni ud af Liverpools 29 Premier League-kampe, inden sæsonen blev afbrudt af coronavirussen. Liverpool skal i aktion igen den 20. juni, hvor ”The Reds” besøger lokalrivalerne fra Everton.

Mere om Dejan Lovren

Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik