Fodbold nyheder

Superliga-profil vil væk

Af Troels Drasbech

Hobro kan blive tvunget til at sælge, da den armenske profil har kontraktudløb næste sommer.

Article image
Ritzau-Scanpix

For blot seks timer siden kunne Edgar Babayan fejre en yderst vigtig Hobro-sejr over Randers FC, hvor den armenske kantspiller afgjorde kampen med sit straffesparksmål i første halvleg. Men Hobro-lejrens glæde over den store profil, varede formentlig ikke længe.

Kort efter opgøret gjorde Babayan nemlig det klart, at han ønskede at skifte væk fra Hobro, efter indeværende sæson er afsluttet, hvor fokusset indtil da stadig er låst fast på at fastholde klubben i den bedste danske fodboldrække.

- Jeg håber på, at Hobro vil få et tilbud, som man kan acceptere. Da jeg ikke kan spille, indtil jeg bliver 100 år, må jeg tænke på mig selv.

- Der har været bud efter mig tidligere, men klubberne har åbenbart ikke budt nok, sagde Edgar Babayan ifølge Ekstra Bladet til selvsamme medie.

Armeneren har kontraktudløb i Hobro til næste sommer, hvilket tvinger Hobro til at sælge - ellers kan den nordjyske klub ende i en ny Sabbi-situation, hvor Hobro har mistet et stort beløb ved, at den amerikanske profils kontrakt udløber om en måned, og dermed kan skifte gratis. Babayan er ikke afvisende over for et skifte østpå, hvor lande som Kina og Rusland frister.

Mere om Hobro

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik