Fodbold nyheder

Ekspert om Havertz:
Han kan gøre ethvert hold bedre

Af Simon Lindgren

Kai Havertz er et af de hotteste navne i fodbold-europa lige nu og eksperten Dietmar Hamann mener, at den unge tysker vil være en gevinst for alle klubberne i Premier League.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den tyske Bundesliga er startet igen. Nogle spillere har lige skullet bruge noget tid på at finde deres fødder igen. Kigger man dog på en af Bundesligaens allerstørste profiler, så skulle man ikke tro, at der lige havde været pause i to måneder. Leverkusen-angriberen Kai Havertz er nemlig brandvarm.

I de første fire kampe efter genstarten er det blevet til fem mål for det 20-årige talent. Angriberens fremragende præstationer er da heller ikke gået ubemærket hen. Havertz har tiltrukket interesse fra flere prominente klubber rundt om i Europa. Den tidligere Liverpool-spiller Dietmar Hamann, der i dag er ekspert hos Sky Germany, mener da heller ikke, at der er mange på samme niveau lige nu.

- Jeg tror, at mange Premier League-klubber vil være interesseret i ham. Han er en fantastisk spiller og der er ikke mange, der er bedre i øjeblikket, fortæller Dietmar Hamann til Sky Sports-programmet ‘The Football Show’.

De gode præstationer er med til at øge interessen om den tyske målmaskine, så meget tyder på, at Havertz meget vel kan være i gang med sin sidste sæson i Leverkusen. Skulle han ende med at skifte til Premier League, så mener Hamann, at den unge tysker vil blive en profil i samtlige engelske klubber.

- Hvis man ser på Manchester United, så er det tydeligt, at de har brug for nye spillere i udvikling, og jeg tror, at han kan gøre ethvert hold bedre. Liverpool er lidt anderledes i deres måde at spille på, men udover det, tror jeg, at han kan gøre ethvert hold bedre.

Kai Havertz har i indeværende sæson scoret 11 mål i 26 kampe.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik