Fodbold nyheder

Dortmund-dansker:
Sancho begynder at mærke presset

Af Christian Bang Jensen

Thomas Delaney har overfor ESPN afsløret, at den 20-årige engelske wing i Dortmund Jadon Sancho er begyndt at føle presset fra den vedvarende interesse.

Article image
Ritzau-Scanpix

Jadon Sancho var en af Bundesligaens helt store åbenbaringer i sidste sæson, og den engelske wing har fortsat sin udvikling hos ”Die Schwardsgelben” i denne.

Men siden Bundesligaen startede op efter coronakrisen, har talentet haft det svært. Dortmund-træner Lucien Favre har lagt systemet om, og englænderen har som konsekvens ikke været med fra start i nogle af Dortmunds første tre kampe.

Ifølge Jadon Sanchos danske holdkammerat Thomas Delaney kan den hurtige kantspiller for alvor mærke presset og de høje forventninger, der er til ham.

- Det er klart et af de største talenter, som jeg har spillet på hold med. Med det talent han har, kommer der meget pres, og jeg tror, han langsomt begynder at føle det fra det engelske landshold og de klubber, der er interesseret i ham, fortæller Thomas Delaney til ESPN.

- Hidtil har han været et talent som har præsteret bedre, end hvad man kunne forvente, men der har altid været et næste skidt, og det bliver spændende at følge, fortsatte den danske midtbanespiller, der modsat Jadon Sancho har lukreret på det nye system og startet i alle tre kampe for Dortmun .

Jadon Sancho har været sat tilbage i hele coronapausen med en skade i lægmusklen, hvilket ikke har gjort livet lettere for stortalentet.

Den 20-årige wing har i denne sæson scoret 14 mål og lavet 17 assists for Dortmund. Inden den ufrivillige pause var han begyndt at finde ind i et frygtindgydende makkerskab med Erling Håland, men englænderen har ikke stemplet ind i de første kampe efter genoptagelsen af Bundesliga-sæsonen.

- Han har været involveret i det højeste antal mål i ligaen sammen med Timo Werner og (Robert) Lewandowski, hvilket er helt utroligt, men han skal gå efter endnu mere, siger den danske holdkammerat overfor ESPN.

Jadon Sancho var i sommer forbundet tæt med et skifte til Manchester United, og efter denne sæson er spekulationerne kun øget. Manager Ole Gunnar Solskjær, ønsker at bygge en stærk trup op med flere unge britiske spillere, og her passer den lynhurtige kantspiller perfekt ind.

Mere om Dortmund

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik