Fodbold nyheder

Søndagens internationale rygter

Af Daniel Fisker

Der er næsten frit valg på alle hylder i FC Barcelona, når sommerens transfervindue åbner, mens en und nordmand er på blokken i Real Madrid.

Article image
Ritzau-Scanpix

FC Barcelona er villige til at sælge alle klubbens spillere – med undtagelse af seks spillere – denne sommer, fordi klubbens økonomiske situation er blevet forværret yderligere af corona-krisen. (Marca)

Real Madrid overvejer at købe den 22-årige Celtic-forsvarer Kristoffer Ajer denne sommer. Det overraskende køb af den unge nordmand er på tale, fordi han har imponeret i Skotland og Premiership. (Mundo Deportivo)

Juventus vil – med den usædvanlige corona-krise in mente – forsøge at bytte sig til FC Barcelonas Jordi Alba denne sommer. Byttehandler med blandt andre Arthur Melo, Arturo Vidal, Nelson Semedo, Miralem Pjanic og Mattia De Sciglio har allerede været på tale mellem de to klubber. (Football Espana)

Flere klubber har allerede meldt sig på banen i forhold til at ville leje det portugisiske stortalent Francisco Trincao, som denne sommer skifter Braga ud med FC Barcelona. (Sport)

FC Barcelona er villige til at slippe Ousmane Dembele for 313 millioner kroner denne sommer. Den catalanske storklub prioriterer i den forbindelse, at få den unge franskmand, som Paris Saint-Germain er interesserede i, af klubbens lønningsliste. (Sport)

Både Juventus og Real Madrid har indstillet sigtekornet på den franske U21-landsholdsspiller Houssem Aouar, som spiller i Olympique Lyon. Den 21-årige franskmand er værdisat til godt og vel 370 millioner kroner. (Calciomercato)

Bayern München har ikke gjort brug af den frikøbsklausul – angiveligt på 895 millioner kroner – som var en del af Philippe Coutinhos lejekontrakt. Det er dog muligt, at Bayern München vil forsøge at genforhandle, hvad den 27-årige brasilianer skal koste. (Caught Offside)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik