Fodbold nyheder

Deprimeret VM-deltager

Af Torsten Brix

Derfor spillede Pione Sisto skidt til VM…

Article image
Ritzau-Scanpix

- Jeg kunne ikke håndtere, at folk kritiserede mig, da det ikke gik så godt i kampene op til og under VM. Jeg kunne ikke lukke det ude, fordi jeg kæmpede mig selv og min fysik. Al den selvtillid, som jeg havde fået mod Panama, tabte jeg i de tre kampe.

Sådan siger den danske landsholdsspiller Pione Sisto i dagens udgave af Politiken. Han fortæller ærlig om sin dårlige VM-slutrunde i 2018, efter han ellers havde spillet godt op til turneringen, men noget var galt…

- Jeg kan bedst fortælle om de seneste to år ved at starte med den her historie: Jeg nød overhovedet ikke at være til VM i 2018. Jeg ville bare hjem. Det er ikke mit gamle jeg og den nye udgave af mig selv, som jeg gerne vil være. En Pione, der er stærkere og ikke lader sig gå så meget på over, hvad andre mener om ham. Jeg har aldrig prøvet noget så hårdt, men jeg mener, at jeg står et meget bedre sted i mit liv nu.

- Jeg var tæt med Åge Hareide og Mathias ’Zanka’ Jørgensen. Når de spurgte ind til mig, åbnede jeg lidt op om mine problemer, men jeg fortalte ikke alt. Jeg ville ikke virke svag. Hareide blev ved med at bruge mig. Det slog mig først senere hen, hvor meget han kæmpede for mig udadtil. Det kunne jeg ikke sætte pris på dengang, men det gør jeg helt vildt meget nu. Jeg var tilbageholdende, når han spurgte ind til mit niveaudyk, fordi jeg ikke forstod, hvor meget han ønskede, at jeg skulle få succes.


Mere om Pione Sisto

Mere om Vigo

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik