Fodbold nyheder

Tidligere Arsenal-angriber:
De skulle aldrig have brugt 600 millioner på ham

Af Henrik Varbøl Andersen

Den tidligere Lille-angriber har haft en meget svær første sæson i London, og har haft svært ved at leve op til prisskiltet.

Article image
Ritzau-Scanpix

Nicolas Pepe blev i sommers købt af Arsenal for 600 millioner kroner fra franske Lille, hvor han var en stor profil. Prisskiltet og de tidligere stærke præstationer hos Lille har han ikke helt levet op til i England. Tidligere Arsenal-angriber Jeremie Aliadiere mener, at offensivspilleren mangler en vigtig ting:

- For en spiller der koster 600 millioner, og jeg nogle gange ser ham misse de simple ting i kampene. Det er den slags, når han slår hovedet fra i kampene, og ser ud til at mangle koncentration, det irriterer mig. Det er noget, du ikke kan gøre, når du er en topspiller, som bliver købt for de penge. De nemme ting skal gøres ordentligt, udtaler han til Goal.

Pepe blev hentet til Arsenal i sommerens transfervindue og daværende-manager Unai Emery har tidligere fortalt, at valget stod mellem Pepe og Wilfried Zaha fra Crystal Palace. Emery var ovenikøbet mest interesseret i Zaha, men det endte med, at klubben hentede Pepe i stedet, og gjorde ham til klubbens dyreste-transfer nogensinde.

Aliadiere mener dog, at nuværende-manager Mikel Arteta netop kan blive manden, som forløser ivorianeren i ”The Gunners” trøjen:

- Jeg tror at Mikel kan være den perfekte mand for Nico, da han ikke vil lade ham slippe let afsted med tingene. Som spiller var Mikel selv altid med kvalitet og enkelthed. Hvis vi havde betalt 300 millioner for ham, ville vi sige, at det var et perfekt køb. Men når vi har betalt dobbelt så meget, så tænker man, at han er nødt til at gøre mere.

Måske vil Nicolas Pepe leve op til sit dyre prisskilt under den nye manager, som formentlig ikke vil lade ham slippe afsted med manglende koncentration og misse de enkle ting.

Mere om Arsenal

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik