Fodbold nyheder

Lukaku om Villas-Boas:
Jeg tilgiver ham aldrig

Af Simon Lindgren

Romelu Lukaku havde ikke meget ære i Chelseas Champions League-triumf i 2012. Noget han aldrig tilgiver den daværende manager.

Article image
Ritzau-Scanpix

Tilbage i 2011 købte Chelsea Romelu Lukaku i den belgiske klub Anderlecht. I en alder af blot 18 år skulle han kæmpe om spilletid i en af de største klubber i England. Chelsea-truppen talte allerede stjerne-angribere som Didier Drogba, Fernando Torres og Salomon Kalou.

Daværende Chelsea-manager Andre Villas-Boas havde dog heller ikke meget tiltro til den unge angriber. Han indlemmede ham nemlig ikke i Chelseas Champions League-trup, hvilket skulle ende med at blive et større nederlag end som så. Chelsea endte nemlig med at vinde den prestigefyldte turnering i 2012. Lukaku fik ikke et eneste minut i Champions League i den sæson, og han ved godt, hvis skyld det er.

- Det er dejligt i en alder af 19. Jeg er glad på klubbens vegne, men der er en mand, der tog meget fra mig og det var den tidligere manager. Jeg tilgiver ham aldrig for det, fortæller Romelu Lukaku til Het Laatste Nieuws.

Det var ikke kun Lukaku, der var utilfreds med den portugisiske manager. Ledelsen i Chelsea var ikke tilfredse med klubbens resultater og fyrede Villas-Boas i marts 2012 efter blot ni måneder i klubben.

Romelu Lukaku spiller i dag i italienske Inter og har i indeværende sæson lavet 17 mål i 25 ligakampe.

Mere om Romelu Lukaku

Mere om Inter

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik