Fodbold nyheder

Liverpool-emne er som en ung Rio Ferdinand

Af Henrik Varbøl Andersen

Leeds United-forsvarer sammenlignes med store engelske spillere, og kædes nu sammen med en større fodboldadresse.

Article image
Ritzau-Scanpix

Sky Sports-eksperten Keith Andrews sammenligner Liverpool-emnet Ben White fra Leeds United med den legendariske engelske forsvarer Rio Ferdinand. Andrews mener, at White besidder nogle af de samme kvaliteter, som en ung Ferdinand gjorde:

- Jeg mener, når du ser profilen af ham som midterforsvarer, så det der falder i øjnene, er hvad han kan med bolden. Sammenligningerne er John Stones og Rio Ferdinand, da han var en yngre spiller. Den elegante måde han træder ud af forsvaret på, og ofte spiller de rigtige pasninger frem ad banen, udtalte Andrews.

White som er udlånt fra Brighton til Championships-førerhold, er ifølge Sky Sport blevet observeret af Liverpool-talentspejdere i næsten hver eneste Leeds kamp i denne sæson. Den elegante-forsvarer har været stærkt spillene for Leeds før sæsonen blev suspenderet, og har i høj grad været med til at West Yorkshire-klubben lige nu indtager førstepladsen i den næstbedste engelske række.

Liverpool menes at kunne se White, som afløser for Dejan Lovren, og han har imponeret talentspejderne gennem sæsonen med sine præstationer. I The Boot Room gættes der også på, at spilleren måske kan fås billigere end før Corona-pandemien satte en stopper for sæsonen.

Måske ender den næste Rio Ferdinand altså i Liverpool, mens den rigtige Rio Ferdinand tilbragte hovedparten af sin karriere hos ærkerivalerne Manchester United.

Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik