Fodbold nyheder

- Liverpool har magten til at købe ham

Af Troels Drasbech

Leicester-forsvareren har i den grad imponeret hos Leicester.

Article image
Ritzau-Scanpix

Leicester har gang i en særdeles flot sæson, hvor blandt andet defensiven har været yderst solid. Det vises også i statistikkerne, da Leicester har den tredjebedste defensiv baseret på antal mål lukket ind.

Tyrkiske Caglar Soyuncu bærer en stor del af den ovennævnte hæder, og det har medbragt interesse fra nogle af de helt store klubber i Europa - noget som spillerens agent, Mustafa Dogru, ikke er bleg for at udtale sig om:

- Det er en mulighed, at Caglar kan spille for Barcelona efter sommeren - de var allerede interesseret, da han spillede for Altinordu. Liverpool har magten til at købe ham som den eneste klub i Premier League grundet hans (Soyuncu, red.) økonomiske krav, udtalte agenten til AS.

Soyuncus nuværende kontrakt med Leicester udløber først i 2023, og han har tidligere udtalt, at han ikke er på udkig efter et skifte i skrivende stund:

- Jeg tror ikke, det vil være det rigtige med et skifte lige nu. Jeg er i gang med en god sæson - frem for alt så har jeg stadig meget at lære, udtalte Soyuncu for en måned siden ifølge Daily Star.
Mere om Caglar Söyüncü

Mere om Leicester

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik