Fodbold nyheder

Var Salah tæt på et skifte til Real Madrid?

Af Christian Bang Jensen

En tidligere assistenttræner for det egyptiske landshold har ifølge den spanske avis ”AS” fortalt, at Real Madrid i marts 2018 forsøgte at lave en aftale med Mohamed Salah. Egypterens agent afviser historien.

Article image
Ritzau-Scanpix

Ifølge den tidligere assistenttræner omkring det egyptiske landshold Hany Ramzy havde Real Madrid et godt øje til Mohamed Salah i foråret 2018. Så godt et øje, at de få måneder inden Champions League-finalen mellem netop Real Madrid og spillerens engelske klub Liverpool sendte et tilbud afsted.

Hany Ramzy har ifølge ”AS” fortalt, at Mohamed Salah diskuterede et konkret tilbud fra Real Madrid med den daværende landstræner Hector Cuper under en træningslejr med landsholdet i marts 2018. Hany Ramzy fortalte videre, at han selv havde været tilstede under samtalen.

- Jeg snakkede med (Mohamed) Salah, og han fortalte, at Real Madrid havde sendt ham et tilbud, udtalte Hany Ramzy ifølge ”AS” i weekenden til den egyptiske tv-kanal OnTimes Sports.

- Det var et meget godt tilbud, men efter at have diskuteret det med mig selv og Hector Cuper besluttede Mohamed Salah at blive i Liverpool, fordi han havde det rigtig godt der, fortsatte Hany Ramzy, der selv har spillet 124 kampe for det egyptiske landshold.

Mohamed Salah havde været en stor faktor for Liverpools gode sæson, der skulle kulminere med et Champions League-trofæ. Egypteren havde scoret 32 Premier League-mål og lavet 10 assists for ”The Reds,” der sluttede 2017/18-sæsonen på den mest hjerteskærende måde med et 3-1-nederlag, hvor målmand Loris Karius droppede ved flere af Real Madrids afgørende scoringer. For Mohamed Salah selv blev det ekstra hårdt, da han i et sammenstød med Sergio Ramos blev skadet, og dermed ikke var på sit højeste niveau ved den efterfølgende VM-slutrunde.

Mandag har den 27-årige egypters agent været ude og afvise historien. Ramy Abbas Issa, som agenten hedder, skriver på Twitter, at spilleren aldrig har snakket karriereplaner med nogle trænere om potentielle tilbud. Han skriver dog intet om, om Real Madrid kom med et tilbud på kantspilleren.


Mere om Mohamed Salah

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik