Fodbold nyheder

Glem det Madrid - Camavinga bliver

Af Troels Drasbech

Klubben er sikret en plads i næste Champions League-sæson - en kold spand vand i hovedet på Real Madrid.

Article image

Franske Rennes havde gang i en utrolig flot sæson, inden Ligue 1 blev suspenderet og efterfølgende afsluttet med nuværende tabel som den officielle slutstilling. Beslutningen er formentlig faldt i god jord hos den franske klub, da de ender sæsonen placeret på den Champions League-givende tredjeplads.

Udover at være første gang klubben kvalificerer sig til den prestigefyldte turnering, kan successen også være skyld i en fastholdelse af holdets stortalent Eduardo Camavinga, der ellers er blevet sendt til Real Madrid af adskillelige medier. Det skriver spanske AS.

Rennes-træner Julien Stéphan har bl.a. udtalt, at Camavinga vil blive i klubben:

- Hans familie vurderer karrieren på kort- og langsigtet plan. Han (Camavinga, red.) er meget tæt knyttet til klubben, samt menneskerne han kender her - i modsætning til alt jeg har læst, så vil han gerne blive her. Han skal stadig bevise, hvor fantastisk en spiller han er - især i Champions League-kampene, forklarede træneren til Ouest France.

Yderligere har Rennes-præsident Nicolas Holveck stadfæstet, at klubbens førsteprioritet bliver at fastholde den succesrige trup, eftersom Champions League bliver en del af 2020/21-sæsonen.

Mere om Eduardo Camavinga

Mere om Rennes

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik