Fodbold nyheder

Materazzi: Det sagde jeg til Zidane

Af Obaida El-Itr

Marco Materazzi afslører, hvad han sagde til Zinedine Zidane, da sidstnævnte besluttede at nikke ham en skalle i VM-finalen 2006.

Article image
Ritzau-Scanpix

Ét af de mest bemærkelsesværdige øjeblikke i fodboldhistorien fandt sted under VM-finalen i 2006. Finalen mellem Frankrig og Italien kom ud i forlænget spilletid, og her skulle det franske landsholds største profil reagere uventet på Materazzis provokationer. Zidane valgte nemlig at nikke italieneren en skalle, hvorefter dommeren valgte at udvise ham. Frankrig tabte finalen efter straffesparkskonkurrence, og episoden fyldte en del årene efter. Der blev spekuleret over, hvad Materazzi havde sagt til Real Madrid-legenden. Nu afslørede en af hovedpersonerne, hvad der præcis skete forude for den voldsomme reaktion. Materazzi blev spurgt til episoden, da han sendte live på Instagram.


- Zidanes skalle? Jeg forventede det ikke i det øjeblik. Jeg var heldig med, at hele episoden overraskede mig, for hvis jeg havde forventet sådan en reaktion, havde jeg reageret anderledes, og så er jeg sikker på, at vi begge var blevet sendt af banen, sagde den tidligere landsholdsspiller.

- Der havde været en smule kontakt mellem os under kampen. Han havde scoret Frankrigs mål i første halvleg, og vores træner (Marcello Lippi, red.) fortalte mig, at jeg skulle markere ham. Efter den første nærkamp mellem os, undskyldte jeg, men han reagerede på en dårlig måde. De sene tacklinger fra os begge fortsatte, og efter det tredje sammenstød frontede jeg ham, og han sagde ”jeg giver dig min trøje senere”, og jeg svarede, at jeg hellere ville have hans søster.

Zinedine Zidane havde forinden scoret til 1-0 på straffespark.

Mere om Frankrig

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Liverpool - Real Madrid
ANNONCE