Fodbold nyheder

Tottenham og Barca i byttehandel?

Af Frederik T. Sørensen

Medie beretter, at Tottenham og FC Barcelona undersøger muligheder for byttehandel.

Tottenham-formanden Daniel Levy, der er kendt for at være en hård og stædig forhandler.
Tottenham-formanden Daniel Levy, der er kendt for at være en hård og stædig forhandler. Ritzau-Scanpix

Tottenham-midtbanespiller Tanguy Ndombélé blev i sommer hentet til klubben for en klubrekord lydende på 461 millioner kroner. Spilleren har dog ikke formået at slå til i London-klubben og er også blevet kritiseret offentligt af Tottenham-manager José Mourinho, der mener, at franskmandens form har været dårligere end forventet.

FC Barcelona hentede i sommer midtbanespilleren Frenkie de Jong i Ajax, efter at han netop havde gennemført en fantastisk sæson på et Ajax-hold, der især imponerede i Champions League, inden netop Tottenham blev endestationen i semifinalerne.

Ifølge Sportsmole overvejer de to klubber fordele og ulemper ved at lave en byttehandel, der vil sende Ndombélé til den catalanske hovedby, mens brasilianske Arthur, der efter de Jongs ankomst ikke længere er fast starter, vil gå den anden vej i en 1:1-byttehandel.

Desuden er en anden mulighed også blevet nævnt. Barcelona har også overvejet at sende Nélson Semedo og Samuel Umtiti afsted efte Ndombélé.

Ifølge mediet undersøger begge klubber mulighederne for at spare udgifter eftersom, at coronavirussen har sat sit præg på fodboldøkonomien.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik