Fodbold nyheder

Verdens yngste sportsdirektør?

Af Mike Hjulmand

Blot fem-årige Leeds United-fan Daniel Anton har budt 128 kroner på 22-årige Ben White.

Article image
Ritzau-Scanpix

En ny transferchef kan have set dagens lys i en utrolig tidlig alder. Daniel Anton er kun fem år gammel, men har alligevel allerede sendt sit første transferbud afsted - i form af et bud på 128 kroner. Buddet er sendt afsted på Brighton-spiller Ben White, som Daniel Anton rigtig gerne vil have permanent til sin favoritklub Leeds. Ben White er nemlig udlejet til Leeds i denne sæson. I et længere brev til Brighton prøver Daniel Anton at overtale klubben til at sælge den blot fem-åriges favoritspiller Ben White.

- Mit navn er Daniel Anton. Jeg er fem år gammel og jeg holder med Leeds United. Jeg skriver dette brev til dig på grund af en af dine spillere, som lige nu er på lån hos os. Den spiller er Ben White og han er min yndlingsspiller. Hvis det er muligt kan vi så please, please, please få lov til at hente Ben efter denne sæson, jeg har talt alle mine penge i min sparegris og jeg har 15,07 £ (svarende til 128 kroner, red), lyder brevet til Brighton fra blot fem-årige Daniel Anton.


Et svar retur til Anton
Et brev der virkelig kan vække smilet frem i en i denne tid, men den unge Daniel Anton har også fået et svar fra Brighton, desværre bare ikke så positivt som den fem-årige fan nok havde håbet.

- Kære Daniel. Mange tak for dit brev, det er virkelig stort af dig at byde alle dine penge for at hjælpe din klub, og du har et utrolig godt øje for at spotte unge talenter. Måske du skal være scout i fremtiden. Vi har haft dit gode tilbud til overvejelse som det fortjente, men vores træner Grahan Potter og vores tekniske direktør betragter Ben White som en vigtig del af vores fremtidige planer, så jeg er bange for vi ikke er i stand til at sælge Ben White til Leeds på nuværende tidspunkt, lyder svaret fra Paul Barber Administrerende direktør for Brighton & Hovr Albion F.C.

Mere om Leeds

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik