Fodbold nyheder

Ex-vicepræsident i Barcelona afslører Neymar-planer

Af Malthe Noes

Barcelonas interesse i brasilianeren er blevet røbet af tidligere ’’insider’’.

Article image
Ritzau-Scanpix

Bestyrelsen i Barcelona fik for cirka en uge siden fodboldverdenen til at spærre øjnene op, da hele seks promente poster blev forladt. I blandt personerne som forlod deres post, var vicepræsidenten Emili Rousaud.

Rousaud ved om nogen, hvilke planer Barcelona har på banen, men ikke mindst hvilke udenfor. Derfor har Rousaud nu også fortalt til mediet Sport, hvordan Barcelonas interesse i Neymar er god nok, og rygterne taler sandt:

- Det er muligt, at Neymar kommer tilbage. Interessen for ham er reel.

- Coronavirussen kommer til at skabe en nedgang i markedet, så transferer kan blive billigere. De fleste klubber kommer til at opleve økonomiske problemer, tilføjer Rousaud om en mulig handel. Aftalen afhænger selvfølgelig også af, om Barcelona kan blive enige med PSG samt spilleren.

- Hvis alle tre parter kan blive enige om en aftale, så skal de nok finde en løsning. Betalingen kan for eksempel ske i flere rater. Det hele afhænger af både Barca, PSG og ikke mindst, hvilke krav Neymar kommer til at stille.

Den resterende del af cataloniernes ledelse kan umuligt være tilfredse med, at Rousaud har delt sin viden med medierne, men det er ikke desto mindre hvad der er sket.

Mere om Neymar

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik