Fodbold nyheder

Werner er så godt som fortid i Leipzig

Af Henrik Varbøl Andersen

En af de hotteste spillere på transfermarkedet er snublende tæt på Liverpool.

Article image
Ritzau-Scanpix

Timo Werner er næsten dagligt rygtet til en af Europas topklubber. Italienske Inter er seneste klub, som bringes i spil, men de er blevet fortalt af angriberens nuværende klub RB Leipzig, at en aftale med Liverpool er så godt som sikker. Det skriver det engelske nyhedsmedie teamtalk.com på deres side.

Inter er så godt som sikre på at miste deres stjerneangriber Lautaro Martinez, og de har nu forespurgt Leipzig om muligheden for at hente Timo Werner ind som erstatning. Tyskerne fortalte italienerne, at det var nærmest umuligt at få Werner, da de forsvarende europæiske mestre var næste destination for den målfarlige angriber.

Dette bringer ny næring til et rygte, der har kørt gennem længere tid. Werner har tidligere udtalt sig positivt om muligheden for at komme til Liverpool, og Klopp udtalte, at det var pænt af Werner at rose Liverpool offentligt.

Timo Werner har dog også været rygtet til Bayern München, og tidligere Manchester United-profil Dimitar Berbatov var fornyelig ude og sige til Betfair, at det ville være et bedre skifte for Werner end at tage til Liverpool.

Der er vist ingen tvivl om, at angriberen vil blive jagtet af store klubber hen over sommeren, og der vil blive kamp om hans underskrift.

Mere om Timo Werner

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik