Fodbold nyheder

Potentielt chokskifte:
Ronaldo skifter tilbage til Real for beskedent beløb

Af Christian Kern Hansen

Ifølge Daily Mail er Juventus klar til at sende den portugisiske verdensstjerne tilbage til Real Madrid.

Article image

Det er ikke mere end små to år siden, at Cristiano Ronaldo skiftede en tilværelse i Real Madrid ud med en tilværelse i Torino-klubben Juventus. Ronaldo havde tilsyneladende behov for nye udfordringer i hans karriere, og dette har portugiseren fået i form af hidtil 75 spillede kampe for "Den gamle dame". Ronaldo har formået at opretholde et mere end acceptabelt scoringsgennemsnit taget hans nuværende alder på 35 år i betragtning, og portugiseren står noteret for 53 mål og 14 assists for Juventus.

Det britiske medie Daily Mail skriver, at Cristiano Ronaldo meget vel kan være på vej retur til den spanske hovedstad, da Juventus ifølge det britiske medie skulle være klar til at afgive Ronaldo, såfremt de modtager et beløb i omegnen af 425 millioner danske kroner.

Real Madrid havde tydelige problemer med at genfinde den samme struktur og styrke som holdet havde med Ronaldo i truppen i sidste sæson, men klubben er kommet fint efter det i denne sæson, hvor man på nuværende tidspunkt kæmper helt med fremme om det spanske mesterskab. Real Madrid har to point op til rivalerne fra FC Barcelona.

Den spanske La Liga er som følge af den verdensomspændende coronavirus sat i bero, og det er endnu uvist hvornår ligaen genoptages.

Mere om Cristiano Ronaldo

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik