Fodbold nyheder

Italiensk medie:
Moise Kean kan komme retur til Italien

Af Christian Kern Hansen

Ifølge det italienske medie Calciomercato har Moise Kean´s agent mødtes med Roma allerede i januar.

Article image
Ritzau-Scanpix

Everton købte sidste sommer det store offensiv-talent Moise Kean, der i sin tid i Juventus havde vist prøver på sit store talent. Den lynhurtige kantspiller blev hentet ind for et kæmpe beløb, i det Merseysideklubben måtte afgive cirka 233 millioner danske kroner. Der var derfor store forventinger fra Merseyside-klubbens tilhængere, da man erhvervet sig den på daværende tidspunkt blot 19-årige italiener. Moise Kean har dog i denne sæson været tilknyttet et udfordret Everton-mandskab der især inden jul havde store udfordringer med at få tingene til at fungere. Moise Kean er ikke noteret for mere end et mål og to assists i hans første 26 kampe for Everton, og der spekuleres derfor om den i dag 20-årige italiener stadig udgør en del af fremtidsplanerne i Everton.

Det italienske medie Calciomercato skriver, at kantspilleren muligvis kan stå over for en retur til hjemlandet Italien, hvor nærmere bestemt Roma skulle være en konkret mulighed for Kean. Det italienske medie skriver, at Moise Keans agent, Mino Raiola, allerede i januar-måned begyndte at afsøge mulighederne på markedet med henblik på, at Kean i en nær fremtid kunne skifte klub. Raiola skulle have mødtes med Roma, da hovedstadsklubben eftersignede manglede en backup til den nuværende bosniske boksangriber Edin Dzeko.

Ifølge Calciomercato skulle der dog være en forhindring for at handlen kan gennemføres. Everton forlanger eftersigende cirka 238 millioner danske kroner for kantspilleren. Roma skulle have andre planer med handlen, da klubben angiveligt blandt andet ønsker at tilbyde Kean en lejekontrakt i første omgang med en indbygget købsoption, såfremt at præstationerne skulle medføre en potentiel permanent kontrakt til italieneren.

Moise Kean har i denne sæson optrådt 23 gange for Everton, og har blot været i stand til at score en enkelt gang, samt at lægge op til to mål.Mere om Moise Kean

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik