Fodbold nyheder

Tidligere Chelsea-spiller tvivler på Coutinho-erhvervelse

Af Christian Kern Hansen

Den tidligere Chelsea-midtbanespiller Craig Burley ser ikke Chelsea som en optimal destination for Coutinho.

Article image
Ritzau-Scanpix

Chelsea har gennem den seneste periode været sat markant i forbindelse med den brasilianske kreatør Philippe Coutinho, der i øjeblikket frister en tilværelse som lejesvend i Bayern München. Coutinho har haft problemer med at genfinde den storform som han udviste i sin tid i Liverpool i perioden fra år 2013 og frem til 2018. Her kunne Chelsea muligvis komme ind i billedet, når det kommer til at forløse det enorme potentiale som den 27-årige tekniker besidder.

Spørg man den tidligere Chelsea-midtbanespiller Craig Burley er Coutinho dog bestemt ikke den mest optimale løsning for London-klubben. Burley har til det amerikanske medie ESPN udtalt sig om de florerende rygter om brasilianerens fremtid, og står det til ham, udfolder hans fremtid sig ikke i den blå del af London.

- Han er tydeligvis ikke en direkte erstatning, i det Willian og Pedro begge to er kantspillere. Coutinho er en playmaker.

Burley ser især to faktorer som værende medvirkende til, at Coutinho ikke sætter kursen mod Chelsea i den nærmeste fremtid.

- Lampard kan godt lide, at hans spillere er hårdtarbejdende, lukker spillere ned og spiller presspillet.

- Han er ikke helt i den form, og han har haft en hård tid.

Ikke blot Coutinho´s manglende presegenskaber og form anser Burley som et væsentlig faktor. Også de nuværende budgetter i Premier League-klubberne mener han kommer til at spille en rolle.

- Pengene kommer også til at være store, og glem ikke, at der kommer til at være en nedskæring i budgettet for Lampard, ligesom alle andre managere i Premier League.

- Abramovic har udvist en mindre interesse for at bruge store mængder penge i disse tider, og deres mest vitale position på banen er ikke en playmaker. Det er en boksangriber.

Coutinho har udover at være sat i forbindelse med Chelsea, også været sat i forbindelse med Leicester og Manchester United.Mere om Philippe Coutinho

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik