Fodbold nyheder

Officielt:
Bayern forlænger med fanfavorit

Af Christian Kern Hansen

Bayern München oplyser på deres hjemmeside, at de har forlænget Thomas Müllers kontrakt til sommeren 2023.

Article image
Ritzau-Scanpix

Bayern München har her til formiddag forlænget kontrakten med fanfavoritten Thomas Müller, så den nu løber frem til sommeren 2023. Thomas Müller har hele sin karriere som senior optrådt for den tyske mastodont, og har spillet en vital rolle i jagten på de otte mesterskaber som den tyske landsholdspiller har været medvirkende til at sende i retning af München.

Müllers forhenværende kontrakt stod til at udløbe i sommeren 2021, men er nu blevet forlænget med to år, så Bayern-fansene fortsat kan få sin fanfavorit at se på Allianz Arena. Thomas Müller var selv en ganske tilfreds herre der udtalte sig til Bayern Münchens officielle hjemmeside i kølvandet på underskrivelsen af den nye kontrakt. Følgende var hvad den erfarne tyske landsholdsspiller blandt andet udtrykte til Bayern Münchens officielle hjemmeside.

- Denne klub er ikke blot en gammel arbejdsgiver for mig. Det er min passion. Jeg er glad for at blive her i to år mere, og jeg vil give alt på og uden for banen.

Sportdirektøren i Bayern München Hasan Salihamidzic har også sat et par ord på forlængelsen af den 30-årige offensivspillers kontrakt til Bayern Münchens hjemmeside, og var meget tydelig i sine ord omkring, at forhandlingerne med Thomas Müller bestemt havde været gnidningsfrie uden de store udfordringer.

- Jeg er glad for at vi har opnået en aftale med Thomas. Thomas er en speciel spiller for os, en frontfigur for klubben og vores fans, en leder som viser vejen på banen, og har opnået en masse med FC Bayern. Vi ved hvor vigtig han er for os, men Thomas ved også hvad Bayern betyder for ham. Det passer bare, vi havde ikke behov for længerevarende samtaler, og vi er alle glade for, at det fortsætter på den her måde indtil 2023.

Thomas Müller har spillet hele 521 kampe for de sydtyske mestre, og har bidraget med hele 195 mål og 186 assists. Bayern München ligger i øjeblikket placeret på Bundesligaens førsteplads, i det man på nuværende tidspunkt har fire point ned til førsteudfordrerne fra Borussia Dortmund. Ligaen er dog i øjeblikket sat på pause som følge af coronavirussen, og det vides endnu ikke hvornår, at Bundesligaen med sikkerhed genoptages.


Mere om Thomas Müller

Mere om Bayern München

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik