Fodbold nyheder

Henderson med flot initiativ - kontaktede alle PL-kaptajner

Af Troels Drasbech

Den 29-årige Liverpool-kaptajn har i sinde at give en stor donation med hjælp fra de resterende Premier League-spillere.

Article image
Ritzau-Scanpix

Sundhedssystemerne verden over er i den grad på overarbejde grundet Covid-19 pandemien. Storbritannien er ingen undtagelse, hvilket har fået Jordan Henderson i gang med at arrangere en flot donation vha. sine Premier League-kollegaer.

The Times skriver, at Liverpool-kaptajnen de seneste dag har været i kontakt med de resterende PL-kaptajner med håb om, at spillerne fra de 20 klubber sammen vil donere et beløb til National Health Service, NHS, som er Storbritanniens sundhedssystem.

Initiativet er blevet modtaget med positiv respons fra klubberne, og samtaler med banker er ifølge The Times påbegyndt. Avisen skriver, at det samlede beløb vil blive på flere millioner pund, hvor donationer fra befolkningen også modtages med åbne arme.

Henderson tog til handling efter en offentlig opfordring fra Englands sundhedssekretær, Matt Hancock, der opfordrede eliteudøverne til at give deres bidrag til bekæmpelsen af Covid-19.

Mere om Jordan Henderson

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik