Fodbold nyheder

Manchester City-stjerne forlænger karrieren efter virus

Af Christian Bang Jensen

Kevin De Bruyne har ifølge ESPN udtalt, at Corona-virussen har fået ham til at forlænge sin spillekarriere med et par år.

Article image
Ritzau-Scanpix

Det er ingen hemmelighed, at fodbold i stort set hele Europa er blevet udskudt som følge af Corona-virussen. Spillere er blevet sendt hjem, hvor de på bedst mulig vis må forsøge at holde formen ved lige.

Men Corona-udbruddet har også fået sat tankerne i gang. I hvert fald hos den 28-årige belgiske midtbanespiller Kevin De Bruyne. Han ønsker ifølge ESPN at få så meget ud af sin karriere som muligt, og derfor har han besluttet at forlænge karrieren med et par sæsoner som følge af pandemien.

- Jeg fortalte min kone, at jeg ønsker at spille lidt længere på grund af nedlukningen. Jeg forlænger min karriere med to år. Jeg kan ikke blive hjemme, udtaler Kevin De Bruyne

- Det er tid til at spille fodbold igen. Jeg savner det, og det er svært. Men vi er ikke vigtige, fodbold er ikke vigtig. Folk elsker fodbold – men man er nødt til at forblive i sikkerhed, fortsatte belgieren der til dagligt spiller i Manchester City.

Kevin De Bruyne og resten af truppen har holdt kontakten gennem WhatsApp og videoopkald under den engelske nedlukning, mens Pep Guardiola og trænerstaben har overvåget spillernes hjemmetræning.

Den belgiske verdensstjerne fik eksempelvis leveret et løbebånd til hans hjem for at sikre, at han kunne forblive i form, indtil fodbold igen kan genoptage.

- Jeg ville ikke have en cykel, men jeg svømmer hver dag, og løber næsten hver dag, tilføjede Kevin De Bruyne.

Mere om Kevin De Bruyne

Mere om Manchester C

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik