Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Daniel Fisker

Dybala fortryder Messi-kritik

Det var ikke meningen, at Paulo Dybala i sommer ville kritisere Lionel Messi offentligt. Han forsøgte bare at forbedre situationen på det argentinske landshold.
Paulo Dybala er i øjeblikket isoleret fra omverdenen, fordi han tidligere blev testet positiv for coronavirus. Han har det dog meget bedre nu, hvor han kun oplever milde symptomer såsom vejrtrækningsproblemer, når han forsøger at holde formen ved lige.

Selvom den 26-årige argentiner er en af de helt store profiler i Serie A, så har han kun scoret to mål i 29 landskampe for Argentina – muligvis fordi han står i skyggen af Lionel Messi.

Sidste sommer udtalte Dybala i hvert fald, at superstjernen fra FC Barcelona var svær at spille sammen med, fordi han blev tvunget til at tilpasse sit eget spil, så Messi kunne indtage en form for hovedrolle på landsholdet. Denne offentlige kritik fortryder Dybala i dag.

- Mine udtalelser om ham? Jeg skulle have sagt det på en anden måde, udtaler Paulo Dybala ifølge Metro.

- Der var folk, som ønskede at forstå det på den måde, at jeg havde dårlige hensigter. Jeg forsøgte aldrig at kritisere en holdkammerat. Jeg ville bare forbedre noget, der foregik dengang.

- Jeg ville gerne have givet Argentina mere og opnået bedre resultater – både i gruppen og på det personlige niveau.

- Jeg talte selv med Leo, fordi vi taktisk ligner hinanden meget. Vi arbejdede med Scaloni (den argentinske landstræner Lionel Scaloni, red.), så vi ikke endte i et sammenstød på banen.

Paulo Dybala er en af de få spillere, som både har spillet med Lionel Messi og Cristiano Ronaldo. Han understreger i forlængelse heraf, at han var positivt overrasket over den portugisiske superstjerne, som meldte sin ankomst i Juventus i sommeren 2018.

- Ingen af os kendte ham personligt, men så snart han ankom, mødte vi en fantastisk fyr. Meget social og altid til rådighed. Jeg var meget overrasket – positivt selvfølgelig.

- På en rejse sagde jeg til ham: ”I Argentina kan vi ikke rigtig lide dig på grund af den måde, du kan være på, men for mit vedkommende har jeg mødt en anden person. Du overraskede mig.” Han grinte og svarede: ”Jeg er, som jeg er. Jeg er vant til den slags kritik.”

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER