Fodbold nyheder

Real Madrid-emne:
Jeg har ikke tid til det lort

Af Daniel Fisker

Julien Faubert har løftet sløret for, hvordan det gik til, at han blev udlejet fra West Ham til Real Madrid i 2009.

Article image
Ritzau-Scanpix

Julien Faubert var en særdeles lovende højreback, da han i sommeren 2007 blev købt af West Ham.

Den nu 36-årige franskmand gjorde det så godt hos ”The Hammers”, at han dukkede op på radaren hos nogle af Europas største klubber. En dag – før en vigtig kamp – fik han så en opringning fra Madrid.

- Jeg fik en opringning fra en franskmand i Real Madrid. Han sagde: ”Hej. Jeg arbejder for Real Madrid, og vi er nødt til at tale med dig”, udtaler Julien Faubert ifølge The Athletic.

- Jeg fortalte ham, at jeg havde en vigtig kamp at forberede mig til, og jeg ikke havde tid til det lort, hvorefter jeg slukkede min telefon.

- Vi spillede kampen og bagefter, da jeg tændte min telefon, havde jeg modtaget omkring 30 beskeder og 50 telefonsvarerbeskeder.

- Da vidste jeg, at det var seriøst.

Julien Faubert blev præsenteret som lejesvend i Real Madrid på ”deadline day” af januar-transfervinduet i 2009. Det blev til to kampe – og 54 minutter på banen – i løbet af det seks måneder lange lejeophold på Santiago Bernabeu.

Det nok mest bemærkelsesværdige ved Fauberts lejeophold i Real Madrid var, da kameraerne fangede franskmanden i at sove på Real Madrid-bænken under en kamp.

Julien Faubert forlod West Ham i sommeren 2012, hvor han tog hul på et eventyr i Tyrkiet. Han spillede derudover i Frankrig, Skotland, Finland og Indonesien, inden han i sommeren 2019 vendte tilbage til Frankrig for at spille for Etoile Fréjus-Saint-Raphaël i den fjerdebedste franske række.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik