Fodbold nyheder

Søndagens internationale rygter

Af Daniel Pantic

Hermed følger dagens internationale rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Repræsentanter for Paris Saint-Germain-angriberen Neymar har fortalt Barcelona, ​​at brasilianeren ønsker at forlade Frankrig og vende tilbage til Nou Camp. (Star)

Suspenderingen af ​​fodbold kan give Paris Saint-Germain mere tid til at overbevise den franske stjernespiller Kylian Mbappe til at underskrive en ny aftale. Hans nuværende kontrakt udløber i 2022. (Marca)

Juventus gør klar til at hente Santos-angriber Kaio Jorge, som er blevet kaldt den 'næste Cristiano Ronaldo'. Den 18-spiller har indtil december 2021 og har en frikøbsklausul på 350 millioner kroner. (Goal)

Juventus ønsker at tilbyde Miralem Pjanic til Chelsea, som en del af en bytteaftale for Jorginho. Den italienske midtbanespiller blev hentet af Chelsea sidste sommer, og hvis han skulle flytte til Torino, ville han slutte sig til sin tidligere chef Maurizio Sarri. (Corriere dello Sport)

Barcelona og Real Madrid overvejer at hente Bayern München-back David Alaba. Den østrigske spiller siges at være usikker på at forlænge sin nuværende kontrakt med Bundesliga-klubben. Begge spanske klubber er på vagt, hvis han bliver tilgængelig. (Bild)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik