Fodbold nyheder

Bryllupsaflysning til Højbjerg - men han er forstående

Af Torsten Brix

Fodbold er ikke så vigtig, slår Southampton-anfører fast…

Article image
Ritzau-Scanpix

- Det handler om at vinde kampen mod coronavirussen. I den alvorlige situation, vi er i, er fodbold ikke så vigtigt. Derfor synes jeg, at det er det rigtige, Uefa gør.

Sådan siger Pierre-Emile Højbjerg til Politiken efter UEFA har flyttet EM-slutrunden et år, hvilket piner landsholdsspilleren:

- Men sportsligt set er det selvfølgelig drønærgerligt for os danskere, at den kæmpestore fodboldfest, vi alle har set frem til om få måneder, må udskydes. Det er noget, man som spiller har glædet sig enormt til og talt ned til. Når Danmark har fået fire Em-kampe i Parken, og vi selv har fået tre af dem i det indledende gruppespil mod Finland, Belgien og Rusland, er det en historisk begivenhed i en turnering, hvor kampene skal spilles i mange lande, siger Højbjerg inden han afslutter:

- Nu har vi fri nogle dage. På torsdag skal klubberne på et vigtigt møde diskutere, hvordan klubsæsonen kan og skal spilles færdig i England.

Højbjerg havde ellers planer i sommeren 2021, hvor han skulle giftes med kæresten Josephine – mon ikke de finder en ny dato.

Mere om Pierre-Emile Højbjerg

Mere om Southampton

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik