Fodbold nyheder

Ighalo:
Vi har endnu ikke set det bedste fra Fernandes

Af Obaida El-Itr

Selvom Manchester Uniteds nyindkøb Bruno Fernandes har imponeret, mener holdkammeraten Odion Ighalo, at vi stadig ikke har set det bedste fra portugiseren.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester United hentede Bruno Fernandes fra Sporting Lissabon i januar-transferviduet, og portugiseren har allerede etableret sig som en profil på United-holdet. Flere af holdkammeraterne har storrost den portugisiske landsholdsspiller for sine tekniske kundskaber og lederevne.

Odion Ighalo, som også kom til i januar, har også svært ved at holde roserne tilbage, når snakken falder på Fernandes.

- Det er ikke første gang, jeg spiller med Bruno. Jeg spillede med ham i Udinese tilbage i 2010. Han er en fantastisk spiller. Han har vision. Han er en spiller, der vil have bolden, fordi han kan gøre noget fantastisk med den, hvis du giver ham plads, siger angriberen til Mirror.

- I vil stadig se meget mere fra ham i fremtiden, fordi han stadig vænner sig til Premier League. Når han endelig finder sig til rette, kommer han til at klare det rigtig godt, siger nigerianeren.

- Før jeg kom, vidste jeg, at Manchester United kiggede på ham, og jeg håbede, at de ville få ham, fordi han er en god spiller, og jeg vidste, han ville ændre holdets dynamik.

Mere om Bruno Fernandes

Mere om Sporting CP

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik