Liverpool - Atlético Madrid

Europa: Champions League
Liverpool G. Wijnaldum (43), R. Firmino (94)
AnfieldAET2-3Tilskuere: 55.267
Atlético Madrid M. Llorente (97), M. Llorente (105), Á. Morata (120)
OptaktLineupVideo

Liverpool-reserve:
Atlético får svært ved at forsvare sig i 95 minutter

Af Christian Bang Jensen

Adrián vogter buret for Liverpool mod Atlético Madrid onsdag aften, og han advarer sine landsmænd om, at Anfield er et magisk sted at spille.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den spanske reservemålmand for Liverpool, Adrián, var tilbage i buret for Liverpool lørdag eftermiddag efter at Alissons er blevet skadet, og alt tyder på, at han beholder pladsen i onsdagens Champions League-returopgør mod Atlético Madrid. Her henviser spanieren til, at Anfield er et magisk sted at spille på europæiske aftener.

- Det bliver ekstremt vanskeligt for dem at forsvare sig i 95 minutter. Anfield er en helt anden historie. Madrid var Madrid, men nu er vi tilbage på vores bane, så vi venter, og vi fokuserer på at vinde med kontrolleret spil, udtalte Adrián til den spanske sportsavis AS.

- Vi kender Atléticos spillestil. Vi er nødt til at forberede os så godt på at holde på bolden, være tålmodige og flytte den hurtigt, fordi de er sikre på at ville forsvare resultatet hjem, fortsatte reservemålmanden som får pladsen mellem stængerne, da Alisson er ude med en muskelskade.

Atlético kommer til Anfield med en 1-0-sejr efter det første opgør på Wanda Metropolitano.

Udover Alisson har Liverpool lidt under skader til backen Andrew Robertson og midtbanegeneralen Jordan Henderson, men de ser begge ud til at være tilbage i holdopstillingen, når der blæses op for returopgøret onsdag aften.

Mere om kampen

Mere om holdene

Mere om Adrián

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik