B. Fernandes (42), A. Martial (58), M. Greenwood (75)
Klaus Jensen

Fernandes på pletten i sikker United-sejr

Den portugisiske stjerne kickstartede "De Røde Djævle" mod Watford.
Bruno Fernandes har markeret sig positivt i sine første par kampe som Manchester United-spiller. I dagens møde med Watford byggede han så videre på den fine start i det nordvestlige England med sit første mål i United-trøjen.

Det var således Fernandes, der satte gang i hjemmeholdet. Det skete kort før pausen, hvor han fik tilkæmpet sig et straffespark efter at være blevet hægtet af en fremadstormende Ben Foster. Den portugisiske midtbanekreatør tog sig selv af forsøget fra ellevemeterpletten, og det var med stor præcision. 1-0 til United.

Målet gav United et tiltrængt boost, og det var tydeligt at se i anden halvleg, hvor Watford havde langt sværere ved at følge med hjemmeholdet. Et annulleret mål af VAR var i den forbindelse det tætteste, som Watford var på at lave en lille smule rav i festen på Old Trafford.

I stedet sørgede to fantastiske mål fra Anthony Martial og Mason Greenwood for at sende tre sikre point ind på Uniteds pointkonto i Premier League.

United hopper med sejren op på Premier Leagues femteplads, hvorfra der kun er tre point op til Chelsea på fjerdepladsen.