Fodbold nyheder

Solskjær:
Svære betingelser i Europa League

Af Daniel Fisker

Ole Gunnar Solskjær var langtfra tilfreds med bolden, der blev spillet med, da Manchester United og Club Brügge torsdag aften spillede 1-1.

Article image

Manchester United kan tage et enkelt udebanemål med hjem til Old Trafford. På trods af det havde ”The Red Devils” tilsyneladende store offensive problemer i torsdagens 1/16-finaler i Europa League.

Manchester United-manageren Ole Gunnar Solskjær følte, at det var en konsekvens af de svære betingelser i form af en våd og vindblæst bane og en svær bold at spille med.

- Det var en svær kamp mod et velorganiseret hold under svære betingelser, så jeg tror ikke, at det var den bedste kamp, nogen som helst har set.

- Det var lidt sjusket, hvad angår koncentrationen, men betingelserne med banen og bolden gjorde det svært.

- Jeg tror, at enhver spiller vil sige, at det ikke hjælper, når man vil spille fodbold, udtaler Ole Gunnar Solskjær ifølge Metro.

Manchester United-manageren var især utilfreds med den bold, der blev spillet med torsdag aften.

- Den var bare anderledes og svær at spille med. Få selv fat i en og prøv.

- Det er selvfølgelig det samme for begge hold, men betingelserne var ikke gode – vinden og regnen.

- Det var mærkelige mål for begge holds vedkommende. Deres indkast, som vi scorede på, hvorefter der blev scoret, som et resultat af en lang aflevering gennem midten af banen. Der var mangel på koncentration fra begge hold her.

Den lange aflevering gennem midten af banen, som Solskjær taler om, var den tidligere Liverpool-målmand, som blev noteret for en assist, da Club Brügge scorede til 1-0.

- Det var svære betingelser derude. Det var næsten som at spille på kunstgræs. Den (bolden, red.) hoppede rundt. Bolden var meget, meget hurtig og livlig. I så fald kan alt ske.

Club Brügge-træneren Philippe Clement vil dog ikke høre tale om, at den belgiske klub skulle have leveret tvivlsomme bolde.

- Vi får boldene fra UEFA, så det er ikke vores bolde. Det er de samme bolde, der bliver spillet med i Europa League-kampene, så det kan jeg ikke se noget problem med.

Noget tyder altså på, at Manchester United-mandskabet må vænne sig til at spille med UEFA-boldene, hvis de sikrer sig avancement i returkampen, som bliver afgjort på Old Trafford den 27. februar.

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik