Fodbold nyheder

Liverpool-legende:
Sådan slår du Liverpool

Af Tobias Mølgaard Sørensen

Den legendariske og ikoniske træner Rafael Benitez forklarer nu, hvordan man vinder over Liverpool, hvilket ikke har været muligt i denne Premier League-sæson.

Article image

Selvom Jürgen Klopp har ført sit mandskab til 25 sejre i 26 Premier League-opgør, så mener den tidligere spanske Liverpool-manager, at der findes en måde, hvorpå modstanderne kan nedlægge de forsvarende Champions League-vindere.

Den 59-årige træner er kendt for sin taktiske snilde, og han har fortalt i et interview til the Athletic, hvordan man spiller op med Jürgen Klopp.

- Da vores Newcastle-hold spillede mod Liverpool, var vores hurtigste spillere ikke hurtigere end deres, så den eneste måde man kan få noget ud af kampene, er ved at være solide, forklarede Benitez.

- Problemet er, at du ikke kan være solide hele tiden, hvis de i hele kampen forsøger at presse dig. Det er umuligt at forsvare sig i alle 90 minutter, så du skal forsøge at skabe chancer på kontraangrebene og derved være en trussel. Det vil give dem store udfordringer og noget at bekymre sig om.

- Du skal forsøge at komme ud af presset, og hvis man skal slå enten Liverpool eller Manchester City, så bør man udnytte sine spilleres hurtighed og teknik i de små områder højt på banen.

Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik