Fodbold nyheder

Inter øjner ung United-kant

Af Christian Kern Hansen

Inter skulle angiveligt være langt i forhandlingerne med Manchester United-kantspilleren Tahith Chong, og Milano-klubben ønsker at sende det 20-årige talent afsted på en lejeaftale først.

Article image

Tahith Chong har i denne sæson fået to kampe i Premier League, samt enkelte optrædener i Carabao-cuppen, FA-Cuppen og Europa League. Den unge hollænders kontrakt udløber med Manchester United til sommer, og det italienske medie Calciomercato har tidligere skrevet, at Tahith Chongs kontraktforhandlinger med Manchester United ikke var aktive. Dette åbner op for, at andre klubber i mellemtiden kan overtale den talentfulde kantspiller, og nu skulle en bestemt Serie A-klub være tæt på at sikre sig hollænderen.

FcInterNews skriver, at Milano-klubben nærmer sig Chong, og at man pønser på at give kantspilleren en femårig lang kontrakt. Derudover skriver FcInterNews, at Inter ønsker at leje spilleren ude til Serie-kollegaerne Sassuolo. Inter skulle se en god mulighed i, at Chong kan erstatte den nuværende Sassuolo-kantspiller Jeremie Boga.

Chong kom til Manchester United i sommeren 2016 fra hollandske Feyenoord, hvor han startede med at tørne ud for u 18-holdet i klubben, men siden sommeren 2018 har Chong figurerede på u 23-holdet, og har også opnået 12 kampe for Manchester Uniteds førstehold.

Mere om Tahith Chong

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik