Fodbold nyheder

Vildt rygte - Braithwaite på blokken i Barcelona

Af Christian Kern Hansen

Det spanske medie Mundo Deportivo skriver, at den danske Leganes-angriber Martin Braithwaite er en mulighed for FC Barcelona, der i øjeblikket er hårdt ramt af skader i offensiven.

Article image
Ritzau-Scanpix

Rygterne har efter januar-vinduet lukkede i fortsat med at svirre i Barcelona, da klubben er uden deres to offensive profiler Luis Suarez og Ousmane Démbelé, der begge sidder ude med skader af en længere varighed. Tidligere har FC Barcelona været meldt interesseret i Luis Suarez´navnebror i Segunda-klubben Real Valladolid, samt Deportivo Alaves-angriberen Lucas Perez. Nu er der yderligere en spiller som er rygtet i retning af den spanske gigant, og han er af dansk islæt.

Det spanske medie Mundo Deportivo skriver således, at den danske landsholdsangriber Martin Braithwaite er en af de angribere som FC Barcelona håber at kunne tilføre i truppen i fraværet af Suarez og Démbelé.

Martin Braithwaite har i denne sæson spillet 27 kampe for Leganes, hvor danskeren samlet set kan glæde sig over otte mål og en enkel assist i henholdvis La Liga og Copa del Rey.


Mere om Martin Braithwaite

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik