Fodbold nyheder

Storklubber jagter ung stjerne-målmand

Af Tobias Mølgaard Sørensen

Chelsea, Tottenham og PSG har et godt øje til Manchester Uniteds Dean Henderson, der har brilleret hos Sheffield United i denne sæson.

Article image

I denne sæson har Dean Henderson været tvunget til at få spilletid andetsteds, og valget faldt på oprykkerne Sheffield United, hvor han og holdet har overrasket i den første halvdel af Premier League-sæsonen. Den 22-årige målmand har ikke holdt det hemmeligt, at han gerne vil have fast spilletid, hvilket han har fået i sin lejeaftale.

Det store spørgsmål er, om Manchester United vælger ham foran David de Gea i næste sæson, ellers kan de blive tvunget til at sælge. Han har fået en del opmærksomhed fra store klubber, efter han har holdt clean sheet i ni optrædener, og hans navn bliver også nævnt i sammenhæng med Englands kommende EM-trup.

Ifølge Daily Mail virker både Tottenham, Chelsea og PSG ivrige efter at få fingrene i den brandvarme målmand, og opmærksomheden kommer ikke bag på Sheffield United-manageren, Chris Wilder, der selv er imponeret af sin stjerne i buret.

Mere om Dean Henderson

Relaterede artikler

Optakter

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Real Madrid - Manchester C