Fodbold nyheder

Leicester-manager:
Han skal nok nå 100 Premier League-mål

Af Tobias Mølgaard Sørensen

Brendan Rodgers har stadig tiltro til sin angriber Jamie Vardy, der er inde i en sand måltørke.

Article image
Ritzau-Scanpix

2020 er indtil videre ikke et godt år for Premier Leagues topscorer, der ikke har nettet siden 21. december 2019 mod Manchester City. Dermed har han kun scoret ét mål i sine seneste ti kampe for Leicester, hvor det blev til 16 scoringer i de første 17 kampe.

I aften spiller Leicester på udebane mod Wolves, og Leicester-manageren regner med, at Jamie Vardy igen vil være at finde på scoringstavlen. Jamie Vardy står i alt noteret for 97 Premier League-scoringer, og ifølge Brendan Rodgers skal han nok nå 100 inden sæsonen er omme.

- Han er klar til at gå på banen og bidrage i sæsonens sidste del. Skader og måltørker kan forekomme, og han har arbejdet hårdt for at komme tilbage og hjælpe sine holdkammerater, sagde manageren til pressemødet.

- Jeg tvivler slet ikke på ham, og han er en spiller, der altid vil være farlig foran modstanderens felt. Han er en enorm trussel, og målene skal nok komme igen. Det er jeg helt sikker på. Jeg er overbevist om, at han har scoret 100 mål, inden sæsonen er ovre.

Mere om Jamie Vardy

Mere om Leicester

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik