Fodbold nyheder

West Ham betaler prisen for dårlig ledelse

Af David Øhrstrøm

Holdet fra London ligger i øjeblikket til nedrykning, og samtidig afslørede klubben, i sidste måned, et dundrende underskud på adskillige hundrede millioner.

Article image

Winston Reid fremhæves i øjeblikket som skoleeksemplet på den form for amatør-ledelse, der hersker hos ”The Hammers” for tiden. Spilleren, med en fortid i Superligaen, har ikke spillet en eneste kamp for West Ham de seneste to sæsoner, og i stedet for at sælge forsvarsspilleren, koster Reid nu West Ham adskillige millioner om året uden at spille.

Reid tjener eftersigende mere end 30 millioner kroner årligt i West Ham, og han er tydeligvis ikke en del af David Moyes’ planer.

Der har igennem længere tid været murren i krogene over tingenes tilstand i London-klubben, hvor resultaterne er svingende, økonomien er dårlig, og David Moyes har udtalt, at klubben i øjeblikket kun har én talentspejder tilknyttet.

Holdet ligger i øjeblikket på en 18. plads, og de skal kæmpe med næb og klør, resten af sæsonen, for at redde livet i Premier League og måske også for at redde livet økonomisk.

Mere om West Ham

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik