Fodbold nyheder

Søndagens kampe i den hollandske Eredivisie udsættes

Af Rasmus Ploug Jørgensen

Danske Nicolai Jørgensen må vente med at spille topbrag, grundet uvejr.

Article image
Ritzau-Scanpix

Det hollandske fodboldforbund valgte lørdag aften at sende en pressemeddelelse ud, hvor de forklarer at de fire kampe, der skulle være spillet i Eredivisie søndag, bliver udsat.

- Efter hyppige konsultationer med klubberne, kommunerne, politiet og fodboldforbundet blev det konkluderet, at fansene og spillernes sikkerhed ikke kan garanteres, på grund af de forventede vejrforhold. Det vil være et stort puslespil at finde en dato, hvor alle klubber kan, grundet deres deltagelse i henholdsvis Europa League og den hjemlige cupturnering, men spillerne og fansenes sikkerhed kommer i første række, udmelder det hollandske fodboldforbund i et Twitter-opslag.

Dermed sætter det uvejr, der raser over store dele af Europa, en stopper for søndagens fodbold i det hollandske. Det handler om fire kampe: FC Utrecht – Ajax, AZ Alkmaar – Feyernoord, Sparta Rotterdam – ADO Den Haag, FC Emmen – Twente.

Danske Nicolai Jørgensen, der spiller for det hollandske hold Feyernoord og ligger nummer 3 i ligaen, skulle have spillet topbrag imod AZ Alkmaar, som ligger nummer 2 i ligaen.

Mere om Nicolai Jørgensen

Mere om Feyenoord

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik