Fodbold nyheder

Barcelona meldes interesseret i Alavés-profil

Af Christian Kern Hansen

Ifølge det store spanske medie, AS, er FC Barcelona lune på Deportivo Alavés-angriberen Lucas Perez der i denne sæson har haft godt med succes i La Liga.

Article image

Indkast.dk belyste tidligere i dag nyheden om, at FC Barcelona er interesseret i Luis Suarez navnebror Luis Suarez, der til dagligt huserer i den næstbedste spanske række for Real Zaragoza. Den 22-årige Suarez er dog angiveligt ikke den eneste angriber som den spanske mastodont meldes interesseret i med henblik på at udfylde det tomrum der er skabt, efter at Luis Suarez og Ousmane Dembele på nuværende tidspunkt sidder ude med skader.

Det spanske medie AS mener at kunne berette, at Deportivo Alavés-angriberen Lucas Perez, der i denne sæson har nettet ni gange i La liga er et emne på den spanske østkyst i Barcelona. Den 31-årige angriber skulle dog ifølge rygtet ikke være billig for FC Barcelonas vedkommende, da Deportivo Alavés angiveligt skulle forlange cirka 25 millioner euro for den aldrende målræv.

Lucas Perez har blandt andet en fortid i den engelske Premier League, hvor den spanske angriber har optrådt for de to London.klubber Arsenal og West Ham.

Relaterede artikler

Optakter

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Real Madrid - Manchester C