Fodbold nyheder

Engelsk budkrig om Jadon Sancho til sommer

Af David Øhrstrøm

Den lynhurtige kantspiller har igennem længere tid tiltrukket sig interesse, og nu trækker det op til en reel transferkrig mellem Chelsea og Manchester United.

Article image

Jadon Sancho har længe været brandvarm på banen, og nu tyder noget på, at han også er det på to engelske storklubbers talentspejderblok. Både Chelsea og Manchester United skulle eftersigende være interesseret i at tilknytte den engelske stjerne fra Dortmund til sommer.

Chelsea og Manchester United slås i øjeblikket hårdt for top 4 i England og deltagelse i næste års Champions League, hvilket kan vise sig at være et krav, for at lokke den målfarlige Dortmund-spiller til England. De to klubber kan muligvis være nødt til at betale over en milliard kroner for kantspilleren, der har scoret 11 mål i de seneste 12 kampe og som lige nu betragtes som et af de største talenter i fodboldverdenen.

Jadon Sancho, der har en fortid i Watford, skiftede til Manchester City i 2015. Efter to år hos den blå del af Manchester rykkede han teltpælene op og tog til Tyskland og nu vil fremtiden vise, om han fremover skal iklæde sig en rød Manchester-trøje.

Mere om Jadon Sancho

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik