Fodbold nyheder

Skænderi kan sende superstjerne til Real Madrid

Af Tobias Mølgaard Sørensen

PSG-træneren, Thomas Tuchel, kan have skræmt sin superstjerne Kylian Mbappé væk efter flere uenigheder i den seneste tid.

Article image

Det er ikke altid let at være den helt store fodboldstjerne, og 21-årige Kylian Mbappé har ikke kunne holde til at få konstruktiv kritik af sin træner, og det har sat gang i den store mediemølle. Thomas Tuchel følte sig nødsaget til at udskifte sin unge spiller i lørdagens 5-0-sejr over Montpellier, og den beslutning pustede ild til de kraftige rygter om et exit i den rige pariserklub.

Ifølge Mundo Deportivo står Real Madrid igen klar til at byde den franske angriber velkommen, og beløbet er over 2 milliarder. Zinedine Zidane forsøgte allerede i sommer at hente Mbappé, men det var ikke en mulighed.

Thomas Tuchel var selv ude og kommentere på sin beslutning om at udskifte angriberen i weekendens storsejr.

- Jeg er træneren, og jeg beslutter selv, hvilke spillere som skal på banen og hvem der skal ud. Det er alene min beslutning, sagde den tyske træner.

- Mbappé er en intelligent spiller, og han ved, hvad han laver. Han bryder sig selvfølgelig ikke om at blive udskiftet.

Udover problemerne med Kylian Mbappé, så skal Thomas Tuchel også håndtere situationen med Neymar. Brasilianeren blev upopulær hos træneren, da han valgte at holde en fødselsdagsfest i søndags, selvom holdet skal i aktion i aften mod Nantes i Ligue 1.

Mere om Kylian Mbappé

Mere om Paris SG

Optakt

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik