Fodbold nyheder

Hollandsk avis:
PSV-angriber kommer til Tottenham

Af Tobias Mølgaard Sørensen

Steven Bergwijn skifter til London-klubben, efter parterne blev enige om detaljerne sent mandag aften, og han bliver Harry Kanes erstatning.

Article image
Ritzau-Scanpix

Det er José Mourinhos anden transfer i spidsen for Tottenham, og den kommer mere af desperation efter den alvorlige skade til topscoreren Harry Kane. Det er 22-årige Steven Bergwijn, som klubben henter i hollandske PSV Eindhoven.

Angriberen kommer til at bidrage med friske kræfter, teknik og en høj boldsikkerhed, og det står José Mourinho og mangler i den offensive del af spillet.

Det er hollandske De Telegraaf, som bekræfter aftalen. Det kommer til at koste 261 millioner kroner for London-klubben at hente deres fremtidige angriber. Det kommer ud af det blå for mange fans, da klubben har haft et godt øje til Edinson Cavani i PSG og Krzysztof Piatek i AC Milan, men de har valgt en ung angriber, som kan blive i klubben i mange år og udvikle sig.

Steven Bergwijn har spillet 143 kampe i PSV-trøjen, hvilket har resulteret i 43 mål. Flere rygter har ligeledes fortalt, at den unge angriber har nægtet at træne eller spille for sin hollandsk barndomsklub, da han ønsker et skifte til Premier League.

Mere om Steven Bergwijn

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik