Fodbold nyheder

Cavani afviser United- Vil hellere til Madrid

Af Christian Kern Hansen

Edinson Cavani skulle angiveligt have takket nej til et stort tilbud fra Manchester United, da han hellere ønsker at optræde for Atletico Madrid i fremtiden.

Article image
Ritzau-Scanpix

Edinson Cavanis kontrakt med de franske mestre PSG udløber til sommer, og angriberen skulle angiveligt have ønsker om at forlade den franske hovedstad i dette januar-vindue, da han ikke selv ser en fremtid i klubben. To af de klubber der er meldt interesseret i den uruguayanske stjerneangriber er Manchester United, samt offensivt hårdt trængte Atletico Madrid, og sidstnævnte bejler skulle ifølge det franske medie Foot Mercato være tættest på at lande den solide angriber.

Foot Mercato mener nemlig at kunne berette, at Edinson Cavani har afvist et særdeles godt tilbud fra Manchester United, da han hellere ønsker at trække Atletico Madrid-trøjen over hovedet. Det spanske medie Marca tilfører dog rygtet, at Atletico Madrid og PSG i øjeblikket har problemer med at blive enige om prisen for den kompetente angriber. Atletico Madrid skulle ifølge mediet blot være villige til at afgive et bud i omegnen af 70 millioner danske kroner, og spørgsmålet er om, Atletico Madrid som følge af hans snarlige kontraktudløb kan presse prisen så lavt ned.

Mere om Edinson Cavani

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik