Fodbold nyheder

Klopp om Minamino:
Præcis den spiller vi forventede

Af Christian Kern Hansen

Jürgen Klopp har i et interview med Skysports sat et par ord på den præstation den nytilkomne Takumi Minamino leverede i torsdagens triumf i Wolverhampton.

Article image
Ritzau-Scanpix

Liverpool hentede i dette januar-vindue den stærkt spillende Red Bull Salzburg-kantspiller Takumi Minamino. Japaneren imponerede Liverpool så meget under deres indbyrdes opgør i Champions League-gruppespillet, at japaneren blev belønnet med en kontrakt gældende fra det nye årti, og torsdag-aften kunne den vævre japanske offensivspiller så for første gang indtage grønsværen i Premier League. Dette skete i en noget udfordrende affære mod subtop-holdet Wolverhampton, der i store dele ad kampen pressede det indtil videre uovervindelige tophold fra Merseyside. Den i øjeblikket noget succesfulde Liverpool-manager Jürgen Klopp var meget positivt stemt over for japanerens udfoldelser på banen, og japaneren fik i et interview med Skysports en lang række positive ord med på vejen af den tyske manager.

- Han er en super dreng. Præcis den spiller vi forventede. Du så, så meget af hans evner. Som fodboldspiller kan du ikke kun spille på de dage, hvor alting falder i hak, scorer to mål, og alle de her ting. Denne kamp var en ordentlig fight, og han var fuldstændig klar til det. Et nyt hold, tilpasning, og for fra en taktisk vinkel var det en fremragende kamp.

Minamino havde inden kampen mod Wolverhampton blot fået en enkel optræden for Liverpool, og det var i FA-cuppen mod bysbørnene fra Everton. En kamp hvor japaneren fik mulighed for at vise prøver på sit talent i kampens første 70 minutter.Mere om Takumi Minamino

Mere om Salzburg

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik