Fodbold nyheder

Atléticos banemænd skal op mod de forsvarende mestre

Af Christian Bang Jensen

Lodtrækningen til 1/8-delsfinalerne i Copa del Rey endte med, at FC Barcelona trak et andet La Liga-hold, Real Madrid skal møde et tidligere storhold og Atlético Madrids banemænd får besøg af de forsvarende pokalmestre.

Article image
Ritzau-Scanpix

Fredag eftermiddag var der lodtrækning til 1/8-delsfinalerne i den spanske pokalturnering, Copa del Rey. Her trak pokaloverraskelsen Cultural Leonesa en ny svær modstander, da de skal op mod de forsvarende pokalmestre, Valencia.

Cultural Leonesa husere til dagligt i den tredjebedste spanske række, men det lykkedes alligevel for den lille klub torsdag aften, at slå storholdet Atlético Madrid ud 2-1 efter forlænget spilletid.

Også den anden overraskelse Badajoz, ligeledes fra den tredjebedste spanske række, kommer på en svær opgave, da de skal møde La Liga-oprykkerne Granada. Badajoz slog i onsdags Eibar med 3-1 og sikrede dermed deres billet videre i pokalturneringen.

Modsat Atlético Madrid var Real Madrid og FC Barcelona at finde i bowlen ved dagens lodtrækning.

Real Madrid skal op mod Real Zaragoza, der tidligere var fast inventar i La Liga, men som seneste var at finde i Spaniens fineste selskab i 2012-13.

FC Barcelona var mindre heldige med deres lodtrækning. Catalanerne træk danske Martin Braithwaite og hans holdkammerater hos Leganes.

Hele lodtrækningen kan ses nedenfor:

Badajoz vs Granada
Cultural Leonesa vs Valencia
Tenerife vs Athletic Bilbao
Real Zaragoza vs Real Madrid
Mirandés vs Sevilla
Rayo Vallecano vs Villarreal
Barcelona vs Leganés
Real Sociedad vs Osasuna

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik