Fodbold nyheder

Fredagens engelske rygter

Af Tobias Mølgaard Sørensen

Tottenham og Manchester United jagter begge en ny angriber, Liverpool tæt på at hente Real Madrid-stjerne, og Crystal Palace i Kina for at hente belgier tilbage til europæisk fodbold.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester United kan rykke tættere på et chokerende indkøb, når de jagter deres tidligere angriber Carlos Teves. Den 35-årige argentiner spiller i øjeblikket for Boca Juniors. (Tuttosport)

Tottenham har accepteret vilkårene med Inter, og de er blevet enige om 150 millioner kroner for Christian Eriksen. (Sempreinter.com)

Chelsea genåbner samtalerne med Lyon for at skrive under med Moussa Dembélé, og han er deres backup-plan til Edinson Cavani. (Sun)

Manchester United overvejer også at melde sig ind i jagten på Edinson Cavani i denne måned. (Telegraph)

Arsenals anfører og topscorer, Pierre-Emerick Aubameyang er åben overfor et skifte til Barcelona. (Mundo Deportivo)

Manchester Uniteds transfer for Bruno Fernandes er slukket, da klubben ikke er villige til at møde Sporting Lissabon og tale om portugiserens prisskilt. (Daily Mail)

”De Røde Djævle” forbliver stadig interesseret i Leicesters James Maddison, der vil pynte på deres midtbane. (Star)

Liverpool tænker på at tilføje Real Madrids spanske midtbanespiller Isco, selvom den spanske klub forlanger en stor sum. (El Desmarque)

Manchester United overvejer også at hente PSGs franske Eric-Junior Dina Ebimbe til sommer, der i øjeblikket er på en lejeaftale i Le Havre. (RMC Sport)

Newcastle er klar til at tilbyde Tottenham gode penge for Danny Rose. (Evening Standard)

Leicester har afvist Aston Villas bud på Islam Slimani, og Birmingham-klubben tilbød at leje ham for resten af sæsonen. ”The Foxes” overvejer kun bud på Slimani, der handler om et permanent skifte. (L’Équipe)

Tottenham virker selvsikre i deres forsøg på at hente Real Sociedads angriber Willian José, og de er klar til at hæve deres bud, hvis det bliver nødvendigt. (ESPN)

Newcastle har accepteret en aftale med Inter, der sender Valentino Lazaro til Premier League på en lejeaftale, hvor klubben har muligheden for at udnytte hans købsoption til sommer. (Sky Sports)’

Manchester United tilbagekalder George Tanner fra League Two-klubben Morecambe, og de vil sende ham til en ny klub. (Manchester Evening News)

Crystal Palace taler med kinesiske Dalian Yifang, da London-mandskabet gerne vil leje belgiske Yannick Carrasco. (Daily Mail)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik