Fodbold nyheder

Topklubber interesseret i Inter-guldfugl

Af Christian Kern Hansen

FC Barcelona og Manchester City skulle være de to topklubber der har følerne ude efter Inters blot 20-årige midterforsvarer Allesandro Bastoni.

Article image

Inters blot 20-årige midtstopper Allesandro Bastoni har i denne sæson fået ti optrædener i Serie A, og præstationerne fra den unge italiener har vært ganske habile her i efteråret. De gode præstationer fra de venstrebenede midterforsvarer er ikke gået ubemærket hen i fodbold-europa, og nu mener det italienske medie Calciomercato at kunne berette, at selveste FC Barcelona og Manchester City gerne vil have fingrene i Inters guldfugl.

Det italienske medie skriver, at Bastoni gennem sæsonen er blevet scoutet af scouts fra FC Barcelona og Manchester City, og at de gennem disse observationer har fundet den unge italiener ganske interessant.

Inter-træneren Antonio Conte vil dog ifølge mediet ikke give slip på Allesandro Bastoni, i det han ser midtstopperen som det bedste alternativ til den erfarne stopper Diego Godin, samt at han er den eneste venstrebende midterforsvarer i truppen. Inter skulle allerede være i gang med at tilbyde den unge italiener en markant bedre kontrakt end den han i forvejen nyder glæde af i Milano.

Allesandro Bastoni har endnu ikke fået debut på det italienske a-landshold, men den unge Inter-guldfugl er allerede noteret for 12 kampe på det italienske u21-landshold.Mere om Alessandro Bastoni

Relaterede artikler

Optakter

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Lyon - JuventusChampions League - Real Madrid - Manchester C